Хиляди хора от цяла България имат възможност да стартират обучение по

...
Хиляди хора от цяла България имат възможност да стартират обучение по
Коментари Харесай

Софтуерният университет стартира безплатен курс по програмиране в 38 града

Хиляди хора от цяла България имат възможност да започват образование по програмиране гратис. Софтуерният университет даде началото на най-мащабната си акция и ще организира курса “Pogramming Basic ” – основи на програмирането за начинаещи в 38 града от цялата страна. Градовете са София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Сливен, Добрич, Плевен, Благоевград, Велико Търново, Хасково, Шумен, Враца, Кюстендил, Горна Оряховица, Видин, Кърджали, Габрово, Търговище, Перник, Пазарджик, Казанлък, Асеновград, Монтана, Димитровград, Ловеч, Дупница, Петрич, Смолян, Самоков, Сопот, Ботевград, Троян, Ямбол, Разград, Силистра и Свищов.

Сред задачите на акцията са освен да даде достъп до качествено образование по софтуерна разработка на хиляди хора от цялата страна, само че и да им даде опция за повишение на квалификацията за възстановяване конкрентноспособността на пазара на труда.

Желаещите ще започват образованието си при започване на октомври, като продължителността ще е 2 месеца. Те ще усвоят съществени тематики в програмирането, като променливи, видове данни, условни структури, цикли и доста други неща. C# ще е изучаваната технология по време на курса. Кандидатите ще могат да избират сред присъствена и онлайн форма. Предварителни условия за познания, опит и възраст няма. Всички, които имат предпочитание да продължат квалификацията си в Софтуерния университет след края на курса, ще могат да го създадат, като преминат сертификационен изпит в края на образованието си.

Подробности за акцията и за кандидатстването за безплатното обучение  Programming Basics  вижте тук.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР